Tenis

Doar pentru ea » Luminița Paul despre anul strălucitor al Simonei Halep: „Nimeni înaintea ei nu a avut un asemenea privilegiu”

Articol de Luminița Paul  —  miercuri, 18 decembrie 2019

Un an în care ai câștigat Wimbledon-ul nu poate fi decât strălucitor. 

Indiferent dacă înainte și după ai avut momente de oboseală, accidentări, dubii. Iar Simona Halep așa vede 2019, sezonul în care s-a încastrat această perlă rară și prețioasă. O premieră pentru ea, o premieră pentru tenisul românesc – întâiul triumf la simplu seniori din istorie pe iarba londoneză. A fost un succes în fața căruia lumea mingii galbene s-a plecat, recunoscându-i greutatea. 

Și un detaliu inedit, pe care mi l-a dezvăluit un oficial de la All England Club: doar Simonei i s-a deschis Terenul Central în ziua finalei masculine pentru o scurtă ședință foto. Nimeni înaintea ei nu a avut un asemenea privilegiu. Iar imaginile cu noua campioană, în rochia roșie, ținând în brațe trofeul, cu fundalul oferit de iarbă și tribune, a ajuns peste tot. 

Să câștigi la Wimbledon și să rupi un colț din pătratul perfect al tradiției britanice... da, înseamnă că 2019 a fost cu adevărat strălucitor. 

Simona Halep este marea câștigătoare din 2019 a premiului Sportivul Anului acordat de Gazeta Sporturilor.

Citește și: 

Simona Halep, interviu de excepție pentru GSP » Momentul debusolant din final de an: „Darren l-a întrebat, iar răspunsul m-a uimit total” 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.