Nationala

Cristi Chivu, noul nume pe lista FRF pentru România U21! Care sunt cele 4 nume de pe listă + portretul viitorului selecționer

Articol de Marius Mărgărit  —  miercuri, 18 decembrie 2019

FRF este în plin proces de căutare a unui selecționer pentru naționala din tineret, rămasă fără antrenor după plecarea lui Mirel Rădoi la reprezentativa de seniori. 

După votul din Comisia Tehnică, condusă de Mihai Stoichiță, au rămas patru finaliști. Deși Adrian Mutu, antrenorul lui Al Wahda U23, părea favorit, pe lista FRF a apărut un nou nume: Cristi Chivu

Pe listă mai sunt Edi Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan, dar și Costel Enache, chiar dacă acesta a semnat recent cu Petrolul. 

Comisia Tehnică a făcut un profil pentru viitorul selecționer și a alcătuit o listă de caracteristici pe care trebuie să le aibă acesta: să fie tânăr (în jur de 40 de ani), să fi jucat fotbal la nivel înalt sau să aibă experiență în antrenorat, să meargă pe linia trasă de Mirel Rădoi la U21 și să aibă o imagine bună. 

Îl așteaptă pe Edi? 

Surse GSP.RO susțin că Edi Iordănescu era marele favorit, iar cei de la FRF ar aștepta ca Gaz Metan să joace ultimul meci din acest sezon, vineri, cu Viitorul, pentru a anunța numirea lui Edi. 

Rămâne de văzut dacă cei din Comisia Tehnică îl vor alege pe Cristi Chivu și dacă fostul internațional va accepta, având în vedere că la alegerile trecute l-a susținut pe Ionuț Lupescu, adversarul lui Răzvan Burleanu. 

VIDEO // DAN PETRESCU, DESEMNAT ANTRENORUL ANULUI 2019

Citește și: 

Dan Petrescu, „vrăjit” de Constantin Budescu: „Aș schimba tot jocul pentru el. Dacă e magician, ce dracu' să fac?” + un moment de senzație cu Hagi în 1994 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIDEO Doctorul Carmen Gherghinescu trage un semnal de alarmă: „Sportivii sunt predispuși depresiei când se retrag din activitate” 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.