Campionate

FLAMENGO - AL HILAL 3-1, MONDIALUL CLUBURILOR // Răzvan Lucescu: „Fotbalul din Orient e mult, mult peste cel din România!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 decembrie 2019

Răzvan Lucescu (50 de ani), antrenorul lui Al Hilal, a oferit declarații după ce echipa sa a pierdut în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor, scor 1-3 cu Flamengo.

„A fost un meci bun, care a făcut o propagandă bună fotbalului din această zonă, care este tratat cu multă superficialitate de oamenii din Europa. Am ținut piept unei forței precum Flamengo. N-am reușit din păcate să închidem jocul la 1-0, iar în a doua repriză lucrurile s-au echilibrat, s-a jucat mai mult pe contre, ceea ce a convenit mai mult brazilienilor.

Giovinco și Gomis au fost accidentați și n-au putut să se pregătească, iar asta s-a văzut. Am avut probleme și cu cei doi fundași laterali, care au fost bolnavi. În condițiile astea, în repriza a doua, odată cu trecerea timpului, din cauza solicitării la care am fost supuși, am cedat. 

Flamengo nu a avut foarte multe situații, dar a marcat la cele 3 ocazii pe care le-a avut, noi nu am fructificat și asta ne-a dăunat. Oricum, este un fotbal mult, mult peste cel din România, datorită investițiilor care se fac. Sunt fotbaliști pe care se plătesc sume foarte mari”, a declarat Lucescu, la TV Digi Sport.

Echipa lui Răzvan Lucescu va juca finala mică în Qatar, în fața uneia dintre Liverpool sau Monterrey (Mexic). 

VEZI ȘI:

BARCELONA - REAL MADRID // Leo Messi, mesaj pentru Zinedine Zidane înainte de El Clasico: „Știa asta de când a revenit” + ce spune de Hazard și Cristiano Ronaldo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.