Campionate

BARCELONA - REAL MADRID 0-0 // VIDEO+FOTO Bătăi de stradă în afara stadionului! 12 răniți și zeci de tonete de gunoi incendiate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 decembrie 2019

Barcelona - Real Madrid s-a terminat 0-0, însă în afara stadionului Camp Nou s-a lăsat cu violențe serioase între forțele de ordine și manifestanții pro-independența Cataloniei.  

După meci, oficialii și jucătorii lui Real Madrid n-au putut părăsi stadionul decât după ce au primit instrucțiuni speciale din partea organelor de pază și siguranță. 

Scandalul a pornit după finalul meciului, când scutierii au primit ordin să evacueze zona unde s-au strâns mii de catalani care, cel mai probabil, scandau pentru provincia catalană. 

Luptele între cele două tabere s-au lăsat cu 12 răniți, dintre care 4 duși la spital, baricade în jurul stadionului și zeci de tonete de gunoi arse. Mai multe dintre aceste baricade au fost incendiate de manifestanți.

Au întrerupt și El Clasico

Și El Clasico a fost întrerupt pentru câteva minute, după ce din tribune a plouat cu mingi galbene, în culoarea reprezentativă pentru Catalonia, iar spectactorii au cerut Spaniei să se așeze la masa negocierilor pentru independență. 

Vezi și:

BARCELONA - REAL MADRID 0-0 // Catalanii criticați de Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu: „Barcelona, o echipă mediocră”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.