Liga 1

BOTOȘANI - DINAMO 1-0 // Marius Croitoru, mesaj către propriii jucători: „Nu trebuie să joci la FCSB sau CFR ca să fii jucător mare!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 19 December 2019

FC Botoșani a scos-o pe Dinamo din calculele pentru play-off, scor 1-0. Marius Croitoru a avut un discurs entuziast la final și a transmis un mesaj clar jucătorilor săi: ofertele de la FCSB și CFR pot fi refuzate. 

„Să bați Dinamo, CFR și Viitorul în 3 săptămâni, înseamnă că acești băieți au valoare. Au înțeles că nu trebuie să joci la Steaua sau la CFR ca să fii jucător mare. Bineînțeles, am fi ipocriți să spunem că Steaua nu ar fi un pas important pentru ei. George Miron e un jucător mare, ar face față acolo. 

Eu nu mă gândesc la mutări în iarnă. Ar fi o nedreptate pentru jucătorii care au dus echipa aici. Schimbările se fac atunci când nu merge. Dacă conducerea va hotărî să vândă, nu mă pot opune în evoluția carierei fotbalistului. Înseamnă că acel club la care ar merge ar fi la un alt nivel financiar. Eu îmi doresc ca Botoșani să fie o echipă mare, să ajungă la rândul ei să cumpere pe bani mulți”, a declarat Croitoru la TV Telekom Sport. 

„Probleme financiare nu au fost niciodată. Mici întârzieri, poate. Noi nu ne-am întins niciodată mai mult decât ne era plapuma. O parte din salariile restante și din prime ne-au intrat deja, până marți vom fi la zi” - Marius Croitoru

CITEȘTE ȘI:

Cronica meciului dintre Botoșani și Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.