Campionate

O ajută Manchester City pe Liverpool? Cotă mărită la 40 pentru o victorie cu Leicester

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 decembrie 2019

Manchester City și Leicester se vor întâlni sâmbătă, de la ora 19:30, într-un meci contând pentru etapa a 18-a din Premier League. 

Leicester e din nou implicată în lupta pentru titlu, la trei ani după ce a provocat marea surpriză în Premier League. „Vulpile” au nevoie însă de o victorie împotriva lui City, pentru a mai avea măcar șanse teoretice la titlu, dar și pentru a mări avansul față de „cetățeni”. O victorie a campioanei o poate ajuta pe Liverpool să se desprindă la 13 puncte de locul 2!

City are de recuperat 14 puncte față de lider, dar și 4 puncte față de Leicester. Teoretic, echipa lui Guardiola n-ar trebui să aibă probleme, impunându-se în cinci dintre ultimele șase meciuri directe de pe Etihad. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 40 pentru victoria lui City! (detalii AICI!)  

  • Leicester are numai două înfrângeri în deplasare în acest sezon, 0-1 cu United și 1-2 cu Liverpool; 
  • „Vulpile” vin după patru victorii consecutive în deplasare în campionat; 
  • City a marcat 10 goluri în ultimele 3 meciuri oficiale; 
  • „Cetățenii” au primit gol de fiecare dată în ultimele cinci partide disputate acasă. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui City a fost mărită la 40, în loc de 1.36. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 200 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei! 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.