Liga 1

ASTRA - CLINCENI 3-1 // Ioan Niculae, despre banii restanți: „La Interagro avem alte priorități, oameni productivi!” » Discuție directă cu Alibec: „Ce vorbă e asta?!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 20 December 2019

Astra a câștigat meciul cu Acdemica Clinceni, scor 3-1, și urcă provizoriu pe locul 1 în Liga 1.

Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor, afirmă că a plătit un salariu restant și anunță două transferuri importante în această iarnă: „Jucătorii au luat în fiecare săptămână câte o primă, inclusiv astăzi. Așa se face scandal în jurul unei echipe care merge bine. Sunt plătiți, astăzi le-am mai plătit încă un salariu. Sunt cu luna noiembrie la zi. Faceți un tur în Liga 1 și vedeți câte echipe sunt în situația asta. Interagro (n.r. firma condusă de Niculae) e un grup mai mare. Avem anumite priorități de plăți, către oamenii care sunt productivi. Și jucătorii sunt importanți, sperăm să plătim tot până la finalul anului”.

Niculae: „Nu pleacă nimeni în iarnă!”

„Eu nu cred că va pleca niciun jucător până în vară. Eu nu voi fi de acord. Am o relație mai mult decât prietenească cu Alibec, Budescu, Tamaș. A apărut astăzi informația că nu vor merge în cantonament. L-am oprit pe Alibec înainte de meci. Mi-a zis «Ce vorbă e asta, ăștia-s nebuni la cap?». Mai mult, i-am dat și o mașină să meargă cu ea.

Se vor face cel puțin două transferuri importante în iarnă, să întărim și faza defensivă. Un mijlocaș, un număr 8 am avea nevoie. Vom avea un cuvânt greu de spus. Doi dintre jucătorii doriți și-au dat acceptul, să vedem dacă acceptă condițiile financiare. Sunt români”, a mai spus patronul Astrei.

Vezi și:

Cronica meciului dintre Astra Giurgiu și Academica Clinceni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.