Liga 1

ASTRA - CLINCENI 3-1 // Bogdan Andone e surprins că jucătorii au primit banii azi: „Domnul Ioan Niculae are o superstiție. Mi-a mai spus-o”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 decembrie 2019

Astra a câștigat meciul cu Acdemica Clinceni, scor 3-1, și urcă provizoriu pe locul 1 în Liga 1.

Bogdan Andone (44 de ani) crede că s-ar descurca și în eventualitatea unor plecări importante în iarnă.

„Sincer, m-aș bucura pentru Alibec să facă pasul în străinătate, să câștige bani mulți, să joace la un nivel înalt. Are calități fotbaliste extraordinare și un simț al jocului pe măsură. Acum a venit după o accidentare, nu s-a antrenat 4 zile. Doar ieri a făcut un antrenament de reacomodare. A arătat că e un jucător de caracter. A zis că nu vrea să îl scot, că își dorește să marcheze, să stea pe teren până la final. Mă bucur că a reușit.

Dacă vor pleca el sau Budescu în iarnă, ne vom schimba strategia, stilul de joc. Vom găsi soluții”, a declarat Bogdan Andone la Look Sport.

Superstiția patronului :) 

Ioan Niculae a declarat după meciul cu Clinceni că jucătorii au încasat salariile până în luna noiembrie, ultima plată fiind făcută chiar astăzi.

Domnul Niculae are o superstiție. Mi-a mai spus-o. Nu e adeptul să facă plăți în ziua meciului sau cu o zi înainte. Vreau să îi mulțumesc că a reușit să plătească o parte din restanțe. E foarte important pentru jucători să meargă în vacanță cu banii pentru care au muncit”, a mai spus Andone.

Vezi și: 

ASTRA - CLINCENI 3-1 // Ioan Niculae, despre banii restanți: „La Interagro avem alte priorități, oamenii productivi!” » Discuție directă cu Alibec: „Ce vorbă e asta?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.