Campionate

MONTERREY - AL-HILAL 2-2 (5-4 la pen.) // FOTO Răzvan Lucescu a pierdut finala mică de la Mondialul Cluburilor » Arabii au încasat totuși 2 milioane $ pentru locul 4

Articol de Cornel Biholari  —  sâmbătă, 21 decembrie 2019

Al-Hilal, formația lui Răzvan Lucescu, a pierdut finala mică de la Campionatul Mondial al Cluburilor în fața mexicanilor de la Monterrey, după executarea loviturilor de departajare.

În timpul regulamentar a fost 2-2, iar la penalty-uri 5-4 pentru nord-americani. Al-Hilal a încasat 2 milioane de dolari pentru locul 4.

  • Finala Campionatului Mondial al Cluburilor, Liverpool - Flamengo, se joacă astăzi, de la 19:30, în direct pe TVR 1

Căpitanul Carlos Eduardo a deschis scorul cu capul (37), la prima ocazie a campioanei Asiei. Tot brazilianul a ratat șansa lui 0-2, reluând peste bară. Și Kharbin a șutat la colț, Cárdenas a salvat. 

La fel ca în semifinale, Al Hilal a condus cu 1-0 la pauză și a fost întoarsă în 5 minute. S-a făcut 1-1 pe ieșirea aiurea a portarului Al Muiaouf, gol cu capul González, și 2-1, pe o contră finalizată de Meza, imediat după ce Răzvan mutase cu Gomis. Francezul a restabilit echilibrul, din plonjon cu capul. Și puțin a lipsit ca Giovinco să înscrie pentru 2-3, Cárdenas a scos de sub transversală. Gomis a dat-o în bară, chiar la ultima fază, și s-a trecut la penaltyuri, unde mexicanii s-au impus

Cárdenas, portarul de rezervă, a respins două lovituri de departajare și l-a marcat pe cel decisiv.

Ovidiu Hațegan a condus fără greșeli meciul, al doilea în competiție, și a dat corect trei cartonașe galbene, la fel cum au fost și semnalizările asistenților Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

MONTERREY - AL-HILAL 2-2

Loviturile de departajare

Al Hilal

  • Gomis - GOL
  • Giovinco - GOL
  • C. Eduardo - RATARE
  • Jang - GOL
  • Kanno - RATARE

Monterrey

  • J. Gonzalez - GOL
  • Medina - GOL
  • Funes Mori - GOL
  • Vasquez - RATARE
  • Cardenas - GOL

Urmează loviturile de la 11 metri!

min. 90: Au fost arătate 4 minute de prelungire. În caz de egalitate se va trece direct la loviturile de departajare. Gomis a lovit bara la ultima fază a partidei.

min, 66, GOL AI-HILAL, 2-2: Gomis, intrat pe teren în minutul 63, a reluat cu capul dintr-un marcaj visător al mexicanilor.

min. 60, GOL MONTERREY, 2-1: Zaldivar îl găsește liber pe Mesa la 8 metri de poartă. Mijlocașul argentinian nu are nicio problemă în a-l învinge pe Al Muaiouf.

min. 55, GOL MONTERREY, 1-1: Jonathan Urreta a recentrat perfect în interiorul careului, iar Arturo Gonzalez a trimis cu capul în poarta goală. 

S-a terminat prima repriză!

min. 37, GOL AL-HILAL, 0-1: Carlos Eduardo deschide scorul cu o lovitură de cap pentru formația lui Răzvan Lucescu!

min. 14: Arturo Gonzalez irosește prima ocazie a meciului. Jucătorul mexicanilor a șutat direct în goalkeeperul Al Muaiouf, dintr-o poziție favorabilă

min. 10: Pericol în careul lui Monterrey » Mingea a ajuns la Kharbin, în 6 metri, care nu a reușit însă să preia corect mingea

min. 6: Giovinco șutează slab de la distanță, mult pe lângă poarta lui Cardenas 

min. 3: Gutierrez centrează în fața porții, dar balonul trimis de el este oprit de Jang

min. 1: A început meciul!

Monterrey (4-2-3-1): Cardenas - Gutierrez, Vasquez, Basanta, Layun - Arturo Gonzalez, Jonathan Gonzalez - Urreta, Mezza, Mejia - Caviedes
Antrenor: Ricardo Mohamed

Al-Hilal (4-2-3-1): Al Muaiouf - Al Burayk, Jang, Albulayhi, Al Shahrani - Eduardo, Cuellar - Otayf, Giovinco, Al Dawsari - Kharbin
Antrenor: Răzvan Lucescu

Al-Hilal a piedut în semifinale cu Flamengo, scor 1-3, în vreme ce Monterrey a cedat la limită în penultimul act de la Doha în fața campioanei Europei în exercițiu, Liverpool (1-2). 

Ambele formații luptă pentru un cec în valoare de 2,5 milioane de dolari. Chiar și în cazul unei înfrângeri, pierzătoarea va pleca acasă cu 2.000.000 $.

PREMIILE DE LA CM AL CLUBURILOR

  • Locul 1 - 5 milioane $
  • Locul 2 - 4 milioane $
  • Locul 3 - 2,5 milioane $
  • Locul 4 - 2 milioane $

  VEZI ȘI:

Luis Figo a fost întrebat dacă a întreținut relații intime cu Pep Guardiola » Ce răspuns a dat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.