Liga 1

HERMANNSTADT - POLI IAȘI 1-0 // Eugen Neagoe și-a dat demisia: „Decizia era deja luată”

Articol de Vlad Nedelea  —  Saturday, 21 December 2019

Eugen Neagoe (52 de ani) și-a anunțat demisia de la Hermannstadt, după victoria echipei sale cu Poli Iași, scor 1-0.

„I-am anunțat pe cei din conducere că acesta a fost ultimul meu meci. Decizia era luată dinaintea jocului. Indiferent dacă ne impuneam cu 1-0 sau cu 5-0, oricum plecam. Le-am comunicat deja celor din conducere decizia mea.

Urmează să ne mai vedem, să semnăm actele și să reziliem. Le mulțumesc tuturor pentru ce-a fost aici, eu am pierdut doar două meciuri. Sper ca cei de la Sibiu să rămână în prima ligă, pentru că acest oraș merită asta”, a declarat Neagoe.

„Conducerea A.F.C. Hermannstadt respectă decizia exprimată public de dl Eugen Neagoe. De asemenea, A.F.C. Hermannstadt respectă toată activitatea depusă de dumnealui și de stafful domniei sale în folosul clubului. În perioada următoare vom anunța schimbările ce vor interveni în cadrul staffului și numele unui viitor antrenor principal al echipei”
Comunicat oficial al clubului

Motivul despărțirii

Marți, Eugen Neagoe și conducătorii lui Hermannstadt au avut o ședință în care au discutat strategia clubului din partea secundă a sezonului. Sursele GSP.ro susțin că antrenorul a cerut 7, 8 transferuri pentru a-și putea îndeplini obiectivul, în timp ce șefii sibienilor au replicat că situația financiară este una critică și că trebuie să se descurce cu actualul lot. 

În urma tratativelor, cele două părți au căzut de acord în privința încetării colaborării.

Neagoe a fost instalat la Hermannstadt pe 2 octombrie 2019 și a bifat 10 meciuri: 2 victorii, 6 egaluri și 2 înfrângeri.

VEZI ȘI:

HERMANNSTADT - POLI IAȘI 1-0 // VIDEO Dezastru pentru moldoveni: 5 înfrângeri în ultimele 5 etape! Cum arată clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.