Liga 1

FCSB - CRAIOVA // Se răzbună Florinel Coman? De ce vrea atacantul să-i închidă gura lui Pițurcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 decembrie 2019

Florinel Coman, 21 de ani, a fost atacat de fiecare dată când a fost prins de Pițurcă, iar acum atacantul vrea să-i închidă gura antrenorului de 63 de ani.

"Mbappe de România" e într-un moment excelent. Are 9 goluri și 7 pase de gol în Liga 1 și o medie a notelor de peste 7 în Gazeta Sporturilor. Evaluat la 5,5 milioane de euro de transfermarkt.com, cel mai bine cotat stelist, alături de Man, Florinel Coman e însă atacat de mai bine de doi ani de Victor Pițurcă, iar acum e momentul perfect să-și ia revanșa.

În 2017, actualul antrenor al Craiovei declara: "Știu povești despre Coman. E într-o scădere de formă după ce-a câștigat campionatul cu Viitorul". Un an mai târziu, Piți a avut un nou atac: "Am auzit că Florinel are scăpări în viaţa personală. Sper că asta se întâmplă doar pentru că e foarte tânăr".

Nici sezonul acesta n-a scăpat să fie urecheat: "Coman nu mai are personalitatea de la Viitorul. De ce? Fiindcă e certat de patron, iar lui îi e frică să joace. Îi e frică să o ia pe cont propriu. Jucătorii aduși de la Viitorul nu mai au aceeaşi personalitate când intră pe teren. Aceşti jucători, în loc să crească, s-au dus în jos".

  • Coman mai are contract cu FCSB până în iunie 2022 și câștigă lunar 15.500 de euro

"Dacă era după cheltuieli, după investiţii, FCSB trebuia să câştige campionatul autoritar. Copiii de la Viitorul vedem că au regresat. Eu vedeam aceşti jucători viitorul echipei naţionale, pe FCSB urcând mult valoric şi mergând în grupele Ligii Campionilor, dar au trecut doi ani şi aceşti jucători nu că au rămas la acelaşi nivel, din contră!"
Victor Pițurcă, antrenor Craiova

Cu Vintilă, cel mai bun parcurs

De când a venit Bogdan Vintilă pe banca FCSB-ului, Florinel Coman are un randament excelent. În 12 meciuri în care Coman l-a avut antrenor pe Vintilă, starul de la FCSB a marcat de 7 ori şi a reuşit alte 4 pase decisive. Sub comanda lui Hagi, Coman a marcat 6 goluri în 46 de meciuri, iar sub Dică a punctat de 12 ori în 54 de jocuri. Cu Bogdan Andone, Florinel a reuşit un gol la trei meciuri jucate, dar a avut la dispoziţie doar 9 partide.

2goluri și 2 pase de gol are Florinel Coman în cont doar la meciurile pe care le-a jucat cu CS Universitatea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.