Liga 1

HERMANNSTADT // Vasile Miriuță e favorit să îl înlocuiască pe Eugen Neagoe

Articol de Aurelian Botezatu  —  Saturday, 21 December 2019

Vasile Miriuță (51 de ani) ar putea fi înlocuitorul lui Eugen Neagoe (52 de ani) pe banca celor de la Hermannstadt.

Neagoe a surprins astăzi cu anunțul plecării de la Hermannstadt, mai ales că a fost făcut după o victorie, 1-0 cu Iași. Sursele Gazetei Sporturilor îl dau pe Vasile Miriuță succesor. 

Miriuță, liber de contract după despărțirea de Kisvarda, a mai pregătit-o pe Hermannstadt sezonul trecut, când a reușit o salvare in extremis de la retrogradare.

„Până pe 2 sau 3 ianuarie vom avea un nou antrenor, ca să fie deja prezentat pe 6, când e reunirea echipei, iar pe 10 să poata pleca în cantonament în Spania, la Fuengirola”, a spus pentru GSP.ro Iuliu Mureșan, președintele sibienilor, care a confirmat totodată că Miriuță este printre variante.

Probleme financiare la Sibiu

Problemele financiare sunt extrem de grave la Hermannstadt. Conducerea a reușit să plătească doar salariile pentru luna octombrie și așteaptă să își construiască bugetul pentru a-și da seama de nivelul antrenorului pe care și-l permite clubul.

Intenția lui Neagoe de a părăsi formația este cunoscută de mai mult timp, din cauza acestor probleme cu banii și a imposibilității de a face transferuri bune, cum și-ar fi dorit antrenorul. 

Finanțatorii echipei sunt plecați din țară, iar când vor reveni va fi o ședință în care se va lua o decizie despre soarta clubului.

Vezi și: 

HERMANNSTADT - POLI IAȘI 1-0 // VIDEO Dezastru pentru moldoveni: 5 înfrângeri în ultimele 5 etape! Cum arată clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.