Campionate

LIVERPOOL - FLAMENGO 1-0 // ¡Sí, señor! Brazilianul Firmino a adus primul titlu mondial pentru „cormorani”

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 21 decembrie 2019

Un brazilian, Roberto Firmino, i-a învins pe brazilieni la Doha și a adus primul titlul mondial lui Liverpool.

Abia la a patra tentativă, Liverpool a reușit să devină cea mai bună din lume. Trupa lui Klopp a trecut la Doha în finală de campioana AmSud, Flamengo (1-0), revanșându-se după 38 de ani.

Câștigătoarea Libertadores a fost mai bună în prima repriză, a avut și 58% posesie, dar fără a-și crea mari ocazii. Nici "cormoranii" n-au produs pericole deosebite până în debutul părții secunde, când Firmino a nimerit bara din poziție ideală. Apoi Salah nu scutură plasa, șutând peste poartă. Liverpool accelerează și absoarbe secvențele posesiei adversarului, care amenință prin Gabigol cu o finalizare acrobatică. Înscrie Mo, dar egipteanul deja fusese semnalizat în ofsaid! Prelungiri?

Penalty anulat!

Golul specialitatea "casei Klopp" în final e aproape, se opune Diego Alves cu un reflex fanstastic la "racheta" lui Henderson sub transversală. Sadio Mané scapă spre victorie și e atacat din spate de Rafinha, dar VAR schimbă refuză penaltyul dictat de central, nu dă nici lovitură liberă din afara careului! Vin încă două reprize suplimentare și Firmino face diferența pe contră, în minutul 99.

Vezi și: 

MONTERREY - AL-HILAL 2-2 (5-4 la pen.) // FOTO Răzvan Lucescu a pierdut finala mică de la Mondialul Cluburilor » Arabii au încasat totuși 2 milioane $ pentru locul 4

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.