Altele

BADRI HARI - RICO VERHOEVEN // Meci dramatic în Olanda! Badr Hari era la câteva minute de victorie, dar s-a accidentat și a abandonat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 December 2019

Marocanul Badri Hari (35 de ani) a piedut dramatic cu olandezul Rico Verhoeven (30 de ani), după ce s-a accidentat. Cei doi au oferit un meci spectaculos în Olanda, la trei ani de la primul lor duel la categoria grea.  

Rico Verhoeven a câștigat în runda a treia dupa abandonul lui Badr Hari, care și-a rupt piciorul și a izbucnit în plâns.  

Hari a dominat clar cele trei runde. Rico Verhoeven, liderul de la categoria grea, a fost trimis la podea în prima rundă cu o lovitură de dreapta, care l-a afectat serios.  

Runda a doua a fost echilibrată, iar în startul rundei a treia, Badri Hari a trimis o lovitură înaltă de picior, cu care l-a făcut knockdown pe Verhoeven. 

Când căuta lovitura decisivă, Hari a încercat să dea o lovitură de picior, din întoarcere, dar s-a dezechilibrat și a căzut, accidentându-se la gleznă. Acesta nu s-a mai putut ridica de la podea. iar arbitrul a oprit meciul. 

Citește și:

Cătălin Moroșanu - Daniel Ghiță, un nou duel în declarații: „Îl înțeleg pe Hagi. Când unii vor să fie băgați în seama îmi pomenesc numele!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.