Liga 1

FCSB // Gigi Becali a anunțat fundașul din Liga 1 pe care-l vrea: Andrei Chindriș! Ce problemă are patronul FCSB: „Asta mi s-a spus”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 decembrie 2019

FCSB - CRAIOVA // Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că este în căutarea unui fundaș central. Fotbalistul dorit este Andrei Chindriș, 20 de ani, de la FC Botoșani. 

Deși Andrei Miron, celălalt fundaș de la FC Botoșani, declara după victoria cu Dinamo că ar merge la FCSB (Detalii AICI), Gigi Becali spune că este interesat de Andrei Chindriș, dar Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, nu vrea să-l vândă în această iarnă. 

„Nu înțeleg ce tot se vorbește de Miron la FCSB! Eu nu l-am auzit pe Vintilă vreodată să spună că-l vrea pe acest jucător. Știți foarte bine că mie îmi place Chindriș. Pe el îl doresc de la Botoșani, dar Valeriu Iftime mi-a spus că nu mi-l dă în iarna asta. Mi-a spus că din vara anului viitor putem discuta. 

O vrea Miron să vină la noi, dar asta este cu totul o altă poveste. Eu nu spun că nu e fundaș bun. Dar nu am auzit pe nimeni din club să îmi spună ceva despre Miron. În iarnă o să ne gândim foarte bine ce întăriri facem la echipă”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport. 

Chindriș e la FC Botoșani din ianuarie 2017, dar mai fost împrumutat la Academica Clinceni și Știința Miroslava. În acest sezon a bifat 18 meciuri. În acest an, Chindriș e bifat și primele două meciuri în naționala sub 21 de ani României.

650.000 de euroeste cota lui Chinrdiș, potrivit transfermarkt

Match preview FCSB - Craiova

Citește și: 

Vintilă, colaborare pe viață cu Becali : „Nu-l dau niciodată afară pe Bogdan Vintilă! Vreau să vină și la înmormântarea mea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.