Liga 1

FCSB - CRAIOVA 2-0 // Victor Pițurcă anunță o discuție decisivă cu Mihai Rotaru: „Vom lua decizia împreună!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 decembrie 2019

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0, în ultimul meci de Liga 1 din 2019. Victor Pițurcă e nemulțumit de prestația elevilor săi și anunță o discuție decisivă cu patronul Mihai Rotaru în privința strategiei din iarnă.

Vom vedea, voi avea o discuție cu patronul despre schimbările care trebuie făcute. Vom vedea ce măsuri vom lua, dacă putem lua, și ne vom hotărî. Ar fi culmea să mergem în direcții opuse. Nu s-a întâmplat absolut nimic între noi. Dacă vom lua o decizie, o vom lua împreună”, a spus Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.  

...despre meci: „Au fost greșeli în apărare cum s-au mai întâmplat și la meciurile trecute. A fost vorba și de execuțiile adversarilor. Golul lui Man a venit după o acțiune frumoasă și o execuție care se impunea din acel unghi. Poate și noi ar trebui să interpretăm altă partitură pe faza ofensivă”. 

...despre rivalele la titlu: „Dintre adversarele întâlnite până acum cred că CFR e cea mai puternică. Vine și FCSB din spate. Au acești puști care au crescut și s-au maturizat. Pot face multe, multe lucruri”.

„A fost un meci foarte greu. În prima repriză ne-a dominat total. Au înscris pe două greșeli copilărești de-ale noastre. În repriza a doua am avut și noi ocazii de a marca, dar n-am avut noroc. Noi ne batem în continuare pentru titlu. Nu ne facem emoții la participarea în play-off”
Andrei Ivan

Vezi și:

FCSB - CRAIOVA // FOTO S-au distrat cu apărarea lui Pițurcă! 3 faze de generic în decurs de 5 minute: Florinel Coman i-a încheiat cariera lui Vlădoiu :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.