Liga 1

FCSB - CRAIOVA 2-0 // VIDEO Emil Săndoi resemnat: „Parcă e un coșmar. Suntem blestemați!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 December 2019

Emil Săndoi a vorbit la GSP Live după înfrângerea Craiovei, 0-2 cu FCSB, și spune că nu-și explică de ce oltenii nu reușesc să câștige pe terenul celor de la FCSB.

„Parcă e un coșmar! Au trecut zeci de ani și nu reușim să câștigăm cu FCSB, cu Steaua. Parcă suntem blestemați”, a declarat Săndoi la GSP Live.

Antrenorul a vorbit și despre strategia celor doi antrenori: „Jocul a fost destul de echilibrat la început până a apărut acea greșeală în defensivă. Era să se facă și 3-0 la ratarea loviturii de la 11 metri. Au fost niște greșeli mari în defensivă. Craiova a încercat în repriza a doua, a avut o posesie mai bună, dar ocaziile foarte clare au venit pe final de partidă.

Și Steaua a schimbat puțin sistemul după înlocuirea lui Panțâru. A fost un joc tactic de studiat din partea ambilor antrenori, dar inspirația a fost a celor de la Steaua”.

„N-aș vrea să fiu subiectiv, eu l-am avut jucător pe Acka. Au trecut ceva ani de atunci. E un fundaș central care e scos din zona centrală la ambele situații pe care le-a avut Steaua. E ușor să dăm vina pe el, dar e o greșeală colectivă”
Emil Săndoi

Vezi și:

FCSB - CRAIOVA 2-0 // Gigi > Piți » Antrenorul oltenilor umilit de patronul FCSB în „singurul meci în care mă bag peste Vintilă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.