Liga 1

FCSB - CRAIOVA 2-0 // Bogdan Vintilă, scăpat în sfârșit de presiune: „Am fost de multe ori ironizat. Doamne-ajută să mă țină domnul Becali aici 25 de ani”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 December 2019

FCSB a învins CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Bogdan Argeș Vintilă a făcut analiza lunilor petrecute pe banca vicecampioanei și e mulțumit de încrederea obținută de la patronul Gigi Becali.

„Ne bucurăm pentru suporterii noștri care sunt peste tot și ne susțin. Ne bucurăm că am putut să-i facem fericiți. După fiecare meci trebuie să pregătești următorul joc. Am fost de multe ori ironizat că nu știu ce spun, dar poate unii nu au înțeles ce vreau eu.

Menirea antrenorului este să mențină echilibrul. Mă bucur că am readus zâmbetul pe fețele jucătorilor și suporterilor. Sunt liniștit și mulțumit. Urmează o analiză, de acum putem să vorbim și de transferuri”, a afirmat Vintilă la TV Telekom Sport.

„Să trăiască Becali 100 de ani”

„Eu nu am nimic cu Pițurcă, dar nu puteam să tac pentru că se interpreta. Nu îmi trebuie credit din partea presei și a suporterilor, am nevoie de credit de la patron. Cât timp patronul e mulțumit, și eu sunt mulțumit. Mă ține 25 de ani aici? Doamne ajută! Să fie sănătos și să trăiască 100 de ani.

Domnul Becali mi-a spus cum vrea să arate echipa și am reușit asta. Cea mai bună declarație e a lui Coman, care a spus că joacă cel mai bun fotbal de când evoluează el. De acum încolo putem spune că ne batem la titlu”, a adăugat Vintilă.

„Domnul Becali mi-a spus cum vrea să arate echipa și i-am spus că voi face totul să arate cum vrea dânsul. Sunt fericit că am fost ales să vin aici. Cea mai bună declarație a făcut-o Coman că acum joacă cel mai bun fotbal din cariera sa” - Bogdan Vintilă

Vezi și:

FCSB - CRAIOVA 2-0 // VIDEO Gigi > Piți » Antrenorul oltenilor umilit de patronul FCSB în „singurul meci în care mă bag peste Vintilă”! Diferență uriașă și la puncte

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.