Liga 1

Mihai Teja a plecat de la Poli Iași » Avea un singur punct în ultimele 8 meciuri din Liga 1! EXCLUSIV Reacția antrenorului și a conducerii

Articol de Ovidiu Minea, Aurelian Botezatu  —  luni, 23 decembrie 2019

Mihai Teja (41 de ani) și-a anunțat plecarea din funcția de antrenor al celor de la Poli Iași, din cauza rezultatelor dezamăgitoare din ultima vreme. 

Tehnicianul nu mai vede nicio perspectivă la Iași, după ce a obținut doar un punct în ultimele 8 meciuri din Liga 1. Contractul său a fost reziliat amiabil.

„La Iași nu mai văd nici o perspectivă. Niciodată în cariera mea de antrenor n-am avut o asemenea serie neagră”, a spus Teja pentru GSP.ro.

În debutul sezonului, Poli Iași a fost și pe primul loc în Liga 1, iar timp de mai multe etape s-a aflat în primele 3 echipe. Acum ocupă locul 11, cu 22 de puncte. 

Șefii ieșenilor nu au decis încă ce antrenor să pună în loc. O variantă ar fi Eugen Neagoe, ca director tehnic însă, deoarece a pregătit deja 2 echipe în Liga 1 în acest sezon, Dinamo și Hermannstadt, și regulamentul nu-i permite o a treia din postura de „principal”.

„Ne-a surprins și pe noi decizia lui Teja de a pleca, îmi pare rău, noi am crezut mult în proiectul pe 2 ani pe care-l pusesem la punct în vară, dar ultimele rezultate au fost decisive. Nu e vorba de o demisie, am reziliat amiabil, fără scandal, fără alte probleme. Ne-am despărțit prietenește” Adrian Ambrosie, președinte Poli Iași, pentru GSP.ro

22 de meciuria stat Teja pe banca ieșenilor, reușind 5 victorii, 7 egaluri și 10 înfrângeri

Vezi și:

Meciul care a schimbat totul » Cristi Borcea: „Gigi Becali s-a dus la pușcărie din cauza mea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.