Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Gabi Torje înapoi în Liga 1! Fotbalistul negociază cu două echipe: „Nu refuz” + Ce spune despre Dinamo

Articol de Vlad Nedelea  —  luni, 23 decembrie 2019

Gabriel Torje (30 de ani) e liber de contract din iulie 2019 după despărțirea de Sivasspor și spune că a avut câteva discuții cu două echipe din Liga 1. Mijlocașul a vorbit și despre situația lui Dinamo.

„Trebuie să-mi găsesc echipă în ianuarie. Sunt liber de contract și vreau să mă reapuc de fotbal. Nu m-a sunat aproape nimeni din Liga 1. Doar cu două echipe am avut discuții, dar nu avansate. Nu refuz o ofertă din Liga 1, dar trebuie discutat”, a declarat Torje pentru GSP.ro.

Torje îl sfătuiește pe Ionuț Negoiță să plătească salariile restante jucătorilor dinamoviști dacă vrea să mai spere la un loc în play-off: „Urmăresc fotbalul românesc. Dinamo trece printr-o perioadă grea. Mai sunt meciuri de jucat. Trebuie să se regleze toate treburile financiare acolo. Atât timp cât nu e liniște din punct de vedere financiar, jucătorii nu vor fi la un nivel foarte bun psihic. Acest lucru poate afecta foarte mult echipa”. 

Gabi Torje a jucat pe Dinamo în perioada 2008-2011, dar și în 2018, când a fost împrumutat în Ștefan cel Mare de la Akhmat Grozny.

Vezi și:

DINAMO // Nici el nu știe ce vrea! Mihai Popescu s-a certat cu șefii „câinilor”, dar a refuzat să plece la un club care îi tripla salariul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.