Box

VIDEO WOW Mike Tyson, clip video de senzație: cât de bine lovește fiul său la 17 ani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 decembrie 2019

Mike Tyson (53 de ani) nu poate sta departe de sacul de box nici după retragerea din sportul care l-a transformat definitiv într-o legendă. 

Legendarul pugilist a apărut pe internet, anul trecut, într-un clip video în care îi oferă lecții gratuite de box lui Miguel Leon Tyson, fiul său în vârstă de 17 ani. Fiul lui Mike Tyson pare într-o dispoziție grozavă de efort, iar agilitatea sa aduce aminte inevitabil de marile meciuri făcute de tatăl său de-a lungul carierei. 

44 KO-uria reușit Tyson de-a lungul carierei

Americanul Mike Tyson  „Ironman” este considerat a fi unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie. A fost profesionist din 1985 până în 2005, câștigând 50 din cele 58 de meciuri jucate. 

Tyson este primul campion la categoria grea care a deținut centurile WBA, WBC și IBF. De asemenea, deține recordul pentru cel mai tânăr boxer care a câștigat un titlu la categoria de greutate supergrea la 20 de ani, 4 luni și 22 de zile. 

  • Sursă foto: www.sportbible.com

VIDEO // Mike Tyson, agil și la 53 de ani

Vezi și: 

VIDEO Imaginile cu Serena Williams și Mike Tyson fac înconjurul planetei » Cele două legende și-au măsurat forțele în sala de box

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.