Liga 1

VIDEO TOP 10 cele mai spectaculoase momente la GSP Live 2019: de la Ilie Stan, „care se iubea nebunește cu Elena Udrea”, și până la declarațiile explozive ale Aneimaria Prodan: „Nu amesteci fotbalul cu culcatul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 decembrie 2019

GSP Live, emisiunea cu care începem ziua pe GSP.RO, de la 09:01, a găzduit câteva momente de-a dreptul spectaculoase în 2019. 

Povești neștiute, întâmplări savuroase cu personajele-cheie din fotbalul românesc sau dezvăluiri haioase au fost relatate de invitații care au trecut pragul emisiunii. Zece dintre cele mai spectaculoase momente sunt mai jos: 

1. Ilie Stan a vorbit în premieră despre relația cu Elena Udrea » „Se iubeau nebunește într-o Dacie”

Antrenorul Ilie Stan a fost invitat în februarie la GSP LIVE și a vorbit despre presupusa lui relație cu Elena Udrea, 45 de ani, fostul ministru al Turismului. 

2. Povești geniale din cariera lui Mircea Rădulescu: „Le-am băgat o damigeană de vin în duș ca să prindă curaj” + „Când am intrat în vestiar, toate fetele erau goale!”

Mircea Rădulescu (78 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan în septembrie și a rememorat cele mai spectaculoase amintiri din cariera sa de antrenor.

3. Ilie Năstase, EXPLOZIV la adresa lui Klaus Iohannis: „E un mut, îi duc medalia înapoi la Cotroceni! S-a dus în SUA și a venit cu o caschetă. El are 6 case și nu e penal?”

Președintele Klaus Iohannis afirmase că va retrage toate decorațiile primite de-a lungul anilor de persoane condamnate penal, iar Ilie Năstase, posibilă victimă a acestei măsuri, a avut o reacție vehementă la GSP LIVE. Năstase și-a păstrat până la urmă decorațiunile, iar ulterior i-a cerut scuze public lui Iohannis. 

4. Sfatul lui Claudiu Drăgan pentru tineri, după ce a fost înșelat: „Să fie foarte, foarte atenți!”

Claudiu Drăgan, 40 de ani, campion cu Dinamo în trecut, a vorbit la GSP LIVE despre o perioadă dificilă din viața personală, atunci când soția lui l-ar fi înșelat cu doi bărbați, în 2005, și s-a dus la emisiunea „Din Dragoste” pentru a-i cere iertare.

5. Marian Iancu, banc memorabil cu rabini în fața vestiarului: „Stăteam cu ochii beliți și îl ascultam”

Invitat în martie la GSP Live, Dan Alexa a rememorat o întâmplare amuzantă petrecută în vestiarul lui Poli Timișoara, pe vremea când Marian Iancu era finanțatorul grupării de pe Bega.  

6. Anamaria Prodan, la GSP Live: „90% dintre bărbații din fotbal încearcă asta cu mine. Dacă amesteci meseria cu culcatul, ești gata!”

Anamaria Prodan, 46 de ani, a vorbit pe larg în luna februarie despre relațiile profesionale pe care le-a avut de-a lungul timpului cu oamenii de fotbal din România și cum a reușit să aibă succes într-o lume dominată de bărbați. 

7. Camelia Bălțoi, dezvăluiri fără perdea despre prejudecățile cu care se confruntă: „M-am săturat!” » Câți fotbaliști au curtat-o și cum i-a dat „cu flit” unuia

Cameia Bălțoi, 30 de ani, superba prezentatoare a știrilor de la TV Digi Sport, a fost invitata lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live în luna aprilie. Fără inhibiții, Camelia a vorbit despre prejudecățile cu care se confruntă în industria știrilor, dar și despre numeroasele tentative ale fotbaliștilor de a o contacta. VIDEO, AICI!

8. Moment fabulos povestit de Cornel Dinu: „Eram la 4:30 dimineața la Snagov, în barcă. Eu și Dumitrache vâsleam și Toma Caragiu țipa din când în când «Activiștilor, treziți-vă!»”

Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a povestit la GSP LIVE, în luna martie, o întâmplare amuzantă din cariera sa de fotbalist.

9. Ionuț Chirilă a comentat clipul viral cu el și Guardiola: „Pep face aceleași lucruri ca mine”

În octombrie, tehnicianul Ionuț Chirilă a comentat la GSP Live un clip video care a circulat pe internet în care vocea tehnicianului român era adăugată peste niște imagini în care Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, le dă indicații propriilor jucători.

10. Povestea fabuloasă a episodului „Steaua e numai una!” » Pulhac către colegii lui: „Plecați acasă!”

Lucian Goian (36 de ani, fundaș central), în prezent fotbalistul lui Chennaiyin (India), a vorbit în decembrie despre episodul „Steaua e numai una”, când mai mulți jucători de la Dinamo au fost filmați în 2008 în timp ce cântau una dintre melodiile dedicate „roș-albaștrilor”.

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Alexandru Tudor a povestit cum a trăit Revoluția » Împușcat în picioare, cu trasoare deasupra capului + la ce i-a folosit certificatul de revoluționar

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.