Liga 1

EXCLUSIV // VIDEO Florin Călinescu, poveste cu Nicolae Dobrin: „Te ridiculiza, râdea lumea de tine! L-a lucrat prietenul tău Lucescu!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 decembrie 2019

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, Florin Călinescu, 63 de ani, a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, pe GSP.RO, într-o ediție specială de Crăciun.

Provocat de Ovidiu Ioanițoaia, omul de televiziune și-a ales fotbalistul preferat, căruia i-a făcut și-o caracterizare pe măsură.

"Dobrin e cel mai mare fotbalist român văzut de mine. Or fi fost și alții, înainte de război, dar eu mă raportez la ce-am văzut. Eu am prins fotbalul cu bare pătrate. Când îi aud p-ăștia acum să joace pe teren înghețat și pe mocirlă... Păi, pe vremea mea se arunca cu rumeguș. Pe condițiile alea, cu ploi, grindină și nămol, Dobrin termina alb, restul erau negri! Dacă te duceai o dată te ridiculiza... A doua oară nu te mai duceai. Pe Dobrin era foarte greu să-l dai jos. Nea Liță Dumitru sau Dinu mi-au povestit că a doua oară râdea lumea de tine dacă te duceai să te bagi la Dobrin. Și-l lăsai în pace!", a explicat Călinescu.

Acesta a lansat și un atac dur împotriva lui Mircea Lucescu și a lui Cornel Dinu: "Durerea mea e că Dobrin n-a prins Mondialul din Mexic! Când l-a lucrat prietenul tău Lucescu (n.a. către Ovidiu Ioanițoaia), Dinu și Dinamo! El merita, pentru că ne-a calificat.

Eu eram la Timișoara și am bătut Dinamo. Lucescu și Dinu mi-au zis că o să retrogadarăm. Eram pe locul 3 atunci și-am picat. Atât de mare putere avea Dinamo. Eu chiar cred asta. Atât de mare putere! Nu vreau să redeschid subiectul cu retrogradarea aia...".

VEZI AICI INTREGAL EDIȚIA SPECIALĂ DE CRĂCIUN

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.