Nationala

Florin Călinescu, NECENZURAT! Se alătură valului discriminatoriu: „Are dreptate Gigi, de ce obligă să fie echipe de femei?! Ce urmează? Echipe gay?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 25 December 2019

Florin Călinescu, 63 de ani, a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, pe GSP.RO, într-o ediție specială de Crăciun.

„Federația asta de astăzi este o bășcălie. Cu băiatul ăsta sau ce e, președintele federației. E sfios ca o fetiță! Vine de la fotbal de femei și de sală? Mai trebuie să fie o federație de nasturi!", a început Florin Călinescu.

>

Florin Călinescu: „La ce ne ajută echipele de fete?”

Referitor la fotbalul românesc condus de Răzvan Burleanu, Florin Călinescu a făcut și câteva declarații controversate pe acest subiect: 

„Mie nu trebuie să-mi placă oamenii. Mie-mi place performanța, să văd că un om face ceva. Pe băiatul ăsta nu pot să-l taxez că nu face... Acum, că obligă doi puștani, că obligă nu știu ce... Păi, la ce-mi trebuie mie, și îi dau dreptate lui Gigi aici!, echipă de femei? Așa întăresc eu fotbalul național? Mai urmează să facem și cu curentul ăsta, cu gay... Să avem o formație de așa și-așa...".

Și și-a încheiat comentariul: „Îi lași libertatea lui Becali, ăluia de la Craiova și ăluia de la Botoșani, dar eu, ca federație, impun reguli. De exmplu, 7 jucători români. Dacă faci echipă națională și tu joci cu Gnohere și alte murături...".

VEZI AICI INTREGAL EDIȚIA SPECIALĂ DE CRĂCIUN

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.