Liga 1

FCSB - CRAIOVA 2-0 // Fierbe Bănia! Sorin Cârțu, despre plecarea lui Victor Pițurcă de la Craiova: „Nu e vorba de frică, ci de respect”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 decembrie 2019

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele Craiovei, a vorbit despre viitorul antrenorului Victor Pițurcă (63 de ani). Oltenii sunt în degringoladă după înfrângerea cu FCSB, 0-2, iar funcția fostului selecționer e în pericol.  

„Pițurcă a venit la echipă și e continuatorul proiectului din vară. El e șeful proiectului și trebuie să rezolve ce și-a propus. Nu mă apuc să comentez despre joc, fiindcă intră în responsabilitatea lui Pițurcă. Nu e fair-play să mă apuc să comentez ce joacă echipa sau unii jucători. Întrebați-l pe el. 

Nu e vorba că mi-ar fi frică, e vorba de respect. Nici mie nu îmi convenea ca alții, din alte sectoare, să intre peste mine. Nu e vorba de loialitate, ci de respect. 

Acest lot ar trebui să producă mai mult. S-au făcut niște sacrificii, inclusiv astă-vară, când s-au cheltuit aproape 3 milioane pentru aducerea unor jucători”, a spus Cârțu, la TV Telekom Sport. 

În prealabil, la o altă televiziune, Sorin Cârțu a făcut o serie de declarații incendiare, temându-se că cineva din club ar fi putut să le divulge celor de la FCSB tactica pentru partida de duminică seara

VIDEO // Bogdan Vătăjelu: „Nu suntem siguri de play-off”

Vezi și: 

Sorin Cârțu e nemilos cu jucătorii și se teme de o TRĂDARE din interior: „E foarte grav ce se întâmplă! Cred că FCSB știa cum o să jucăm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.