Liga 1

Ionel Ganea despre Dusan Uhrin: „Nu a adus nimic, dacă era român, pleca după 4 etape!” + și-a adus aminte de George Pușcaș: „Intram peste el dacă eram acolo”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 23 December 2019

DINAMO // Ionel Ganea (46 de ani), tehnician în prezent liber de contract, e de părere că Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) nu a adus nicio îmbunătățire semnificativă la „câini”.  

„Uhrin nu a adus niciun plus la Dinamo. Pune-mă la Dinamo, dă-mi buget de 5-10 milioane de euro și îți demonstrez că fac echipă bună. Fac pariu cu voi că, dacă un antrenor român era în locul lui, ar fi fost demis după 4 etape”, a spus Ganea, la TV Digi Sport. 

Instalat la Dinamo în august, Dusan Uhrin a strâns 7 victorii, 4 egaluri și 5 înfrângeri pe banca roș-albilor. Cehul a luat Dinamo din zona locurilor retrogradabile, „câinii” situându-se acum pe locul 9, cu 28 de puncte și șanse infime la play-off. 

De la Uhrin la George Pușcaș

În cadrul aceleiași intervenții, Ionel Ganea și-a amintit de penalty-ul ratat de George Pușcaș în partida România - Norvegia 1-1, din preliminariile EURO 2020, criticând atitudinea atacantului, care nu l-a lăsat pe Nicolae Stanciu să execute. 

„Dacă eram antrenor, intram pe teren peste Pușcaș! Dacă am stabilit ceva... Bine că nu am fost acolo. Băteai Norvegia și lucrurile se puteau schimba”.

Vezi și: 

DINAMO // Florin Prunea n-a iertat pe nimeni! „Înțepături” la Mihai Popescu și Ionuț Negoiță: „E un subiect închis!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.