Liga 2

Rapidul e aproape să reușească un transfer important! Alexandru Ioniță, la un pas de revenire: „Ar fi o lovitură! El vrea să vină. Șansele la promovare ar crește considerabil”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 24 December 2019

Nicolae Grigore, antrenorul secund de la Rapid, susține că formația giuleșteană e în tratative cu Alexandru Ioniță (25 de ani), jucător împrumutat de CFR Cluj la Craiova. 

„Știu că sunt discuții pentru transferul lui Andrei Ioniță. Pancu îl vrea, și jucătorul își dorește să vină la Rapid. E un fotbalist important pentru fotbalul românesc. Ar fi o lovitură pentru Rapid să aducă un astfel de jucător în Liga 2.

Șansele Rapidului de a promova ar crește considerabil. El și-ar dori să vină la Rapid. Nu știu CFR Cluj ce părere are. El e un jucător care aparține de CFR Cluj și e împrumutat la Craiova”, a declarat Nicolae Grigore la TV Digi Sport. 

Alexandru Ioniță nu e agreat de Victor Pițurcă la Craiova. Mijlocașul n-a mai jucat în Liga 1 din 9 noiembrie, când oltenii remizau cu Chindia, scor 1-1. De altfel, Ioniță are doar 6 meciuri în acest sezon pentru olteni.

450.000 de euroe cota de piață a lui Alexandru Ioniță, conform transfermarkt.de

Vezi și:

FCSB // Gigi Becali nu renunță la Dan Nistor! Și-a dezvăluit planul pentru a-l lua: „Vine gratis!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.