Tenis

VIDEO // Bianca Andreescu are din nou probleme de sănătate! S-a retras de la primul turneu al anului: „E cel mai bine pentru mine”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 24 December 2019

Bianca Andreescu (19 ani, 5 WTA) a anunțat că nu va participa la turneul de la Auckland, Noua Zeelandă, care începe pe 6 ianuarie. 

Andreescu a postat un video pe Twitter și a anunțat că are anumite probleme la genunchi și este astfel nevoită să se retragă. Ea nu dorește agravarea accidentării, pentru a nu pune în pericol participarea la Australian Open, care începe pe 20 ianuarie.

„Vreau să vă anunț că nu voi juca la Auckland în acest an! Sunt foarte dezamăgită din această cauză. Am vorbit cu echipa mea și asta trebuie să fac. E cel mai bine pentru mine. Am amintiri frumoase de la acest turneu. Sper să îmi creez altele în 2021”, a fost mesajul Biancăi Andreescu. 

Anul acesta, Bianca a jucat la Auckland și a ajuns în finală. Ulterior, a câștigat trei trofee, printre care și US Open, primul de Grand Slam din carieră.

Astfel, Andreescu va începe anul 2020 așa cum va termina 2019, cu probleme medicale. La Turneul Campioanelor, Bianca s-a retras după două meciuri, acuzând o accidentare.

Citește și: 

EXCLUSIV Simona Halep comentează rezultatele sondajului comandat de GSP: „E o performanță incredibilă să fiu înaintea Nadiei” 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.