Liga 1

FCSB // VIDEO Gigi Becali a găsit cheia succesului în Liga Campionilor: „Când o să am facultatea în Hristos, fac rugăciune și dă Messi autogol”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 decembrie 2019

Gigi Becali, patronul FCSB, a susținut azi o conferință de presă și a declarat că este sigur că, ajutat de credință și rugăciune, va ajunge în UEFA Champions League și va învinge granzii Europei.

„Rugăciunea lui Tudor e puternică! Eu sunt mic pe lângă el. Voi nu-l știți. Dumnezeu îmi dă putere prin cei din jurul meu. El știe vreau să fiu biruitor la fotbal. 

Asta e cererea inimii mele și El vine și o împlinește. Acum sunt la grădiniță, nu îmi cereți Liga Campionilor. Sunt la grădiniță în credință. Stați să fac liceul și facultatea în credință, în Hristos și după aceea să vedeți cum bat Bracelona, Real Madrid, Manchester City, PSG și pe Manchester United. Pe Neymar, pe Ronaldo, pe Messi și pe toți!

Dumnezeu știe că acum sunt la grădiniță! El ce face? Nu face minuni în 17 meciuri. Dar îmi pregătește jucători la Academie și îmi dă putere. Și răsare o echipă tare peste 4-5 ani. Dar când o să am facultatea în Hristos, fac rugăciune și dă Messi autogol”, a declarat Gigi Becali în conferința de presă susținută azi.

Vezi și: 

VIDEO Gigi Becali, show la conferința de presă: „Dumnezeu mi l-a dat pe Vintilă! Alt antrenor nu mai vine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.