Nationala

VIDEO EXCLUSIV Cosmin Contra e apărat de un antrenor din Liga 1: „Călcăm prea ușor oamenii în picioare! Încă o pată neagră pe meseria de antrenor”

Articol de Vlad Nedelea  —  Tuesday, 24 December 2019

Leo Grozavu (52 de ani), antrenorul lui Sepsi, a vorbit despre mandatul lui Cosmin Contra de la prima reprezentativă. Acesta afirmă că n-a fost de acord cu repetatele critici la care „Guriță” a fost supus pe final de mandat.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională” și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

„E încă o pată neagră pentru meseria de antrenor. Nu mă erijez în avocatul lui Cosmin Contra. Dar ce s-a întâmplat în ultima vreme, cu presiunea pusă, toată lumea a început să șteargă cu Contra pe jos. Să-l calce în picioare. Dar nu merită un asemenea tratament. Înjurături, ironii. 

E un antrenor care a fost numit acolo. A încercat să-și facă treaba cât mai bine. Noi, românii, avem o structură aparte. Călcăm ușor oamenii în picioare. Nu ne pasă de familii! Contra e înainte de orice un om! Merita mai mult respect, iar cine l-a pus acolo trebuia să-și asume clar, să-și dea seama dacă e omul potrivit pentru a face ceva

Dar un antrenor, când nu reușește, nu trebuie călcat în picioare. Și-a asumat omul! De aici până la a fi jignit e mult prea mult”, a declarat Leo Grozavu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Cosmin Contra a plecat de la cârma naționalei României la finalul meciului pierdut categoric în fața Spaniei, scor 0-5, pe 19 noiembrie. Pe banca naționalei, Cosmin Contra a ratat promovarea în Liga B din Nations League și a terminat abia pe 4 în preliminariile pentru Euro 2020, după Spania, Suedia și Norvegia.

Vezi și: 

2019, analizat de Răzvan Burleanu: „Un an intens în activitatea dedicată dezvoltării fotbalului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.