Liga 1

FCSB // Mihai Stoica a revenit în forță la FCSB! L-a convins pe Gigi Becali să facă ce vrea el: „Am vorbit deja cu jucătorul!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 decembrie 2019

FCSB este în căutarea unui fundaș central, dar patronul Gigi Becali are probleme în a găsi unul, după ce Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a refuzat negocierile pentru Andrei Chindriș.

Gigi Becali a declarat într-o conferință de presă că, dacă nu va  găsi niciun fundaș în Liga 1, îl va reprofila pe mijlocașul Lucian Filip, 29 de ani.

„Nouă ne trebuie un fundaș central. Ba chiar aș vrea să aduc doi fundași puternici. Dacă nu găsim, aia e. Va juca Filip. Am vorbit cu el și i-am zis «Bă băiatule, eu te țin la echipă, dacă vrei. Dar joci fundaș central». La mijloc avem foarte mulți jucători. În plus, vine și Olaru”, a declarat Gigi Becali. 

Lucian Filip, mijlocaș defensiv, este la FCSB din 2007 și a mai fost împrumutat la Unirea Urziceni, FC Snagov și Chiajna. Acesta a mai fost folosit pe postul de fundaș central, dar și fundaș stânga. 

9 meciuria jucat Filip în acest sezon la FCSB, fără să marcheze vreun gol

E dorința lui MM Stoica

Decizia de a-l folosi pe Lucian Filip ca fundaș este pe placul lui Mihai Stoica, care declara că în Liga 1 nu știe un fundaș mai bun ca acesta. 

„Cu aducerea unori fundași centrali nu ne grăbim. Vom vedea cum se prezintă Momcilovic. Îi avem pe Planic și Cristea, iar dacă unul este suspendat poate juca Soiledis acolo. În plus, a revenit și Lucian Filip, care joacă foarte bine pe acest post. Gigi Becali poate fi convins foarte ușor că Filip este peste orice fundaș din Liga 1”, spunea MM Stoica pe 10 decembrie. 

VIDEO » Gigi Becali, show la conferința de presă: „Dumnezeu mi l-a dat pe Vintilă! Alt antrenor nu mai vine”

CITEȘTE ȘI:

 

Florinel Coman e ca Rashford și ca Draxler! Cel mai bun din România și egalul unor fotbaliști de top din Europa

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.