Liga 1

CFR CLUJ // BOOM! Dan Petrescu, răspuns acid pentru Simone Inzaghi, care l-a acuzat de blat: „Nu ești în stare să bați echipa a doua a lui Rennes”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 decembrie 2019

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a radiografiat parcursul „feroviarilor” până în acest moment. 

Campioana României a început parcursul european devreme, a fost eliminată în play-off-ul Ligii Campionlilor, însă a avut o toamnă de senzație, în care a terminat pe locul 2 grupa din Europa League cu Rennes, Celtic și Lazio, urmând să joace în primăvară cu Sevilla.

„Bursucul” a vorbit despre echipele întâlnite în Europa până acum, insistând s-o laude pe Maccabi Tel Aviv, formația eliminată de CFR în turul II al preliminariilor Champions League (3-2 la general). 

„O echipă foarte bună, dintr-un campionat mai puternic decât al nostru, dovadă că cei de la Maccabi sunt pe primul loc și domină campionatul lor. A fost cea mai grea echipă peste care am dat, poate peste Slavia. Niște jucători foarte buni și un retur jucat pe o căldură infernală, erau 40 de grade”, a spus Dan Petrescu, la TV Digi Sport. 

Petrescu, răspuns pentru Simone Inzaghi: „N-ai putut să bați echipa a doua a lui Rennes”

Antrenorul CFR-ului a comentat și încleștările din Europa League, unde echipa sa a terminat pe doi o grupă cu Celtic, Lazio și Rennes. Petrescu i-a răspuns lui Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio, cel care a acuzat un non-combat al lui Celtic în „Gruia”, în ultimul meci din grupe, câștigat de CFR cu 2-0.  

„Nici acum nu-mi dau seama cum am pierdut meciul din deplasare cu Lazio (n.r - 0-1). Am fost singura echipă care a dominat-o pe Lazio pe Olimpico.

Tu trebuie să câștigi meciul tău și nu ești în stare să bați echipa a doua a lui Rennes?! Nu înțeleg declarația lui”, a afirmat tehnicianul, desemnat antrenorul anului la Superlativele GSP 2019. 

VIDEO // Dan Petrescu, mesaj emoționant la Gala Gsp: „Dedic acest trofeu mamei mele”

Vezi și: 

CFR CLUJ - FC SEVILLA // Au apărut cotele! Bookmakerii nu-i dau șanse campioanei în „dubla” din șaisprezecimile Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.