Liga 1

VIDEO Florin Călinescu și Gigi Becali la Chestiunea Zilei: filmare de senzație prezentată la Prietenii lui Ovidiu! Cum l-a cunoscut Becali pe Hagi: „Se vedea cu o balerină la Melody”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 26 December 2019

În urmă cu 20 de ani, Gigi Becali era invitatul lui Florin Călinescu la „Chestiunea Zilei”. Omul de afaceri susținea atunci că s-a îndrăgostit de Steaua datorită prieteniei cu Gică Hagi, însă Florin Călinescu l-a dat de gol acum și spune despre Becali că era mare dinamovist în tinerețe.

„Pasiunea pentru fotbal a pornit de acum 20 de ani, când eu m-am împrietenit cu Hagi, care e și nașul meu și mi-a botezat și copiii. De atunci am început să iubesc Steaua, de fapt. Nu eram un așa mare microbist și nu sunt prea priceput la fotbal, dar am început să iubesc Steaua pentru că juca Hagi acolo. Eu l-am cunoscut pe Hagi într-un bar la hotel Nord, era o discotecă acolo. Hagi se întâlnea cu o balerină de pe la Melody.

Într-o zi vine fata, cu care eram prieten, și îmi spune că se întâlnește în seara asta cu cel mai tare machedon. Și mi-a făcut cunoștință cu Hagi. De atunci am rămas prieteni, el juca la Sportul atunci. După ceva timp a ajuns la Steaua și așa am început să iubesc Steaua”, explica Becali în urmă cu 20 de ani în emisiunea „Chestiunea Zilei”.

Florin Călinescu l-a dat de gol

Invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, Florin Călinescu spune că Becali era dinamovist în tinerețe: „Dacă vrei să ții un secret îi spui lui Gigi. Se află în 5 minute. Între timp s-a aflat că simpatia lui Gigi era pentru Dinamo la început, nu pentru Steaua, fiind Pipera aproape de Ștefan cel Mare”.

Vezi și:

Florin Călinescu, NECENZURAT! Se alătură valului discriminatoriu: „Are dreptate Gigi, de ce obligă să fie echipe de femei?! Ce urmează? Echipe gay?"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.