Diverse

VIDEO+FOTO Adriana, soția lui Dan Petrescu, arată senzațional la 43 de ani! E pasionată de fitness și nu are nici o operație estetică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 decembrie 2019

Adriana, 43 de ani, este alături de Dan Petrescu de 16 de ani. Cei doi au împreună o fiică, Jennifer.

Adriana este foarte pasionată de înfrumusețare prin metode naturale și de fitness, având chiar o afacere în acest domeniu. Ea postează mereu imagini din sala de forță, unde le arată urmăritorilor cum se menține într-o formă de invidiat.

„Pentru mine, frumuseţea înseamnă, înainte de orice altă definiţie, sănătate. Ca să funcţioneze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineaţa, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei consum multă, multă apă. Cremele, serumurile şi măştile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu. 

Până la 43 de ani, nu mi-am făcut nicio operaţie estetică şi nici nu intenţionez să apelez la chirurgie. Într-o societate în care tot mai multe femei recurg la tratamente invazive de înfrumuseţare, eu continui să promovez frumuseţea naturală şi menţinerea acesteia prin metode non-invazive”, spune Adriana pe pagina ei de Facebook.

Sursa video și foto: Facebook și Instagram Adriana Petrescu

GALERIE FOTO Crăciun fierbinte! 4 surori au făcut senzație pe plajă, în costume de baie supersexy

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.