Liga 1

De ce a renunțat Gigi Becali la transferurile lui Dan Nistor și Constantin Budescu: „Nu mai vorbesc despre el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 26 December 2019

Gigi Becali a renunțat, cel puțin pentru moment, la transferurile lui Dan Nistor (31 de ani) și Constantin Budescu (30 de ani).

Finalul lui 2019 nu va aduce modificări importante în lotul lui Bogdan Argeș Vintilă. Patronul Gigi Becali a recunoscut interesul pentru Dan Nistor, dar afirmă că nu dorește să inflameze spiritele cu rivalii din „Ștefan cel Mare”. Nici Constantin Budescu nu mai este o variantă, după ce i-ar fi transmis lui Becali că nu va juca atacant.

„De la Dinamo de luat este Nistor, dar nu vreau ceartă acum la sfârșit de an cu nimeni și nu mai vorbesc despre el. Iar de la Craiova este Mihăilă ăla…E tare bun băiatul, dar nu mi-l dă Rotaru. Oricum, Rotaru cere foarte mulți bani pe jucători atunci când aude câ îi vreau eu, dar doar ca să nu îi dea la FCSB. Cu el este foarte greu să fac afaceri! 

De la Niculae am mai luat jucători, dar pe Budescu nu îl mai aduc că am auzit că nu vrea să joace vârf, așa cum vreau eu! Nu am făcut niciun transfer până acum”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Vezi și: 

FCSB // Mihai Stoica a revenit în forță la FCSB! L-a convins pe Gigi Becali să facă ce vrea el: „Am vorbit deja cu jucătorul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.