Nationala

Gică Popescu trage un semnal de alarmă înainte de barajul pentru Euro 2020: „Trebuie să ne fie teamă de orice adversar, acesta este nivelul nostru”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 December 2019

Gheorghe Popescu (52 de ani), președintele Viitorului, și-a exprimat opinia cu privire la viitorul echipei naționale.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

„Acum, ne facem un restart, venim din nou la linia de start şi mergem cu Mirel Rădoi înainte. Eu sper să fie inspirat Mirel. Nu-mi pun problema vizavi de corectitudine în privința selecţiei, pentru că îl ştiu. Este un tip foarte corect, serios, un fost mare jucător de echipă naţională.

Din păcate, trebuie să ne fie teamă de orice adversar pentru că nu suntem la un nivel astfel încât să putem să pornim ca favoriţi contra unei echipe ca Islanda. Este ciudat ce spun, dar acesta este nivelul. Nu cred că jucând la ei acasă suntem favoriţi.

E nevoie de inspiraţie, de atitudine, de formă sportivă pe care eu sper să le avem la ora meciului cu Islanda, iar după aceea să jucăm finala contra Ungariei sau Bulgariei. Din păcate, din nou în deplasare”, a declarat Popescu, conform TV Telekom Sport.

  • Rădoi, în ultimul an și jumătate selecționer la naționala U21, a fost alegerea Federației pentru înlocuirea lui Cosmin Contra. Va debuta în martie, contra Islandei, în barajul pentru EURO 2020.

VIDEO » Gică Popescu: „E exclusă varianta ca UEFA să ne ia organizarea EURO 2020!"

VEZI ȘI:

Mirel Rădoi, fără SECRETE: ce ar da în schimb pentru o calificare cu Middlesbrough, ce sistem va adopta la „națională” + jucătorul de la Real Madrid pe care l-ar naturaliza

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.