Media

UPDATE Lovitură dură pentru 1.500.000 de telespectatori » Eurosport iese din grila de programe Telekom de la 1 ianuarie! Reacția operatorului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 December 2019

Abonații Telekom România nu vor mai putea urmări postul Eurosport, așa cum a anunțat astăzi oficial canalul de televiziune.

UPDATE 15:40 » Telekom, prima reacție

„Telekom face aceste modificări în grila TV în urma feedback-ului clienţilor, a analizei periodice a tendinţelor în vizionarea canalelor şi a rezultatelor unui sondaj realizat în noiembrie 2019, pe un eşantion reprezentativ de 800 de respondenţi din rândul clienţilor săi, pentru a testa preferinţele în ceea ce priveşte conţinutul TV urmărit.

Studiul a arătat că 73% dintre clienţii intervievaţi ar dori să urmărească filme şi seriale celebre, 71% ar fi interesaţi să vizioneze conţinut nou, iar 65% dintre respondenţi ar prefera să urmărească documentare internaţionale premiate”, a explicat Telekom decizia, potrivit paginademedia.ro.

Știrea inițială

Toate canalele Discovery - Eurosport 1&2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel - nu se vor mai regăsi în grila de programe a rețelelor Telekom și Nextgen începând din anul viitor, informează stiripesurse.com.

„Către toți fanii noștri, abonați în rețelele Telekom și Nextgen:

Ne pare rău să vă informăm că, începând cu 1 ianuarie, Premier League, cel mai tare campionat din lume, nu mai este disponibil în rețelele voastre.
 

În ciuda eforturilor noastre pentru a încheia un nou acord cu Telekom, operatorul a refuzat o nouă înțelegere. Astfel, din nefericire, Arsenal - Manchester United, dar și celelalte meciuri din Premier League de anul viitor, nu vor mai putea fi urmărite de voi.

Pentru a continua să aveți acces la conținutul nostru, vă sfătuim să contactați operatorul Telekom prin Call Center la 021.404.1234 / 0766.12.1234 sau pe canalele lor oficiale de comunicare online” - Comunicat oficial Eurosport

Din ultimul paragraf se poate observa cum Eurosport își îndeamnă privitorii să pună presiune pe Telekom, pentru ca rețeaua de comunicații să accepte într-un final cerințele financiare ale postului cu sediul central în Issy-les-Moulineaux (Franța).

Astfel, aproximativ 1.500.000 de abonați, atât cât însumează Telekom România, nu vor mai putea urmări Premier League și cele 4 turnee de Grand Slam din Tenis asupra cărora Eurosport are exclusivitate în acest moment.

CUM SE ÎMPART CEI 7,5 MILIOANE DE ABONAȚI DIN ROMÂNIA

  • RCS&RDS - 3.700.000
  • Telekom - 1.500.000
  • Focus Sat - 1.000.000
  • UPC - 900.000
  • Orange TV - 400.000

VEZI ȘI:

BARCELONA // MSN s-a întors! Leo Messi, Luis Suarez și Neymar, surprinși împreună

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.