Liga 2

Turris Turnu Măgurele a rămas fără antrenor! Cine e favorit să îi ia locul lui Marius Baciu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 decembrie 2019

Turris Turnu Măgurele a anunțat despărțirea de antrenorul Marius Baciu (44 de ani). Erik Lincar (41 de ani) a plecat și el de la Concordia Chiajna și e chemat de fani înapoi la Turris.

Marius Baciu a preluat formația din Turnu Măgurele la finalul lunii octombrie, înlocuindu-l pe Florin Bratu. Mandatul său a fost unul zbuciumat. Formația a acumulat doar 9 puncte în 7 meciuri, iar la meciul cu Sportul Snagov, câștigat 3-2, a fost protagonistul unui episod ciudat. Baciu a fost ridicat de autorități chiar de la stadion, din cauza unei plângeri depuse de părintele unui fost fotbalist de-ai săi.

„Anuntam pe aceasta cale rezilierea de comun acord cu antrenorul principal Marius Baciu cat si cu staff-ul sau. Multumim si mult succes in continuare!”, au scris oficialii formației teleormănene pe facebook. 

Lincar, drum liber pentru revenire

Erik Lincar, antrenorul care o dusese pe Turris pe locul 1 în startul sezonului, a încetat colaborarea cu Concordia Chiajna. Tehnicianul este chemat de fanii teleormăneni înapoi, mai ales că principalul motiv al despărțirii a fost un conflict cu Cristi Bud, fotbalist care a plecat între timp. 

Vezi și:

Condiții de lux pentru pregătirea promovării în Liga 1! Ce program a stabilit Costel Enache pentru Petrolul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.