Liga 1

Paradox la campioana CFR Cluj » Are interzis la transferuri, dar Dan Petrescu renunță la Alexandru Pașcanu: „Nu știu cine și-l asumă în Liga 1”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 decembrie 2019

Dan Petrescu (52 de ani) și-a dat acordul ca Alexandru Pașcanu (21 de ani) să plece sub formă de împrumut de la CFR Cluj în iarnă.

CFR Cluj are interdicție la transferuri, dar Dan Petrescu nu se teme. Mai mult, antrenorul campioanei e dispus să îl lase pe Pașcanu să plece. Pentru asta acceptă și o eventuală mutare în Liga 1. 

„Dacă găsesc o echipă, îl dau împrumut. Nu știu cine și-l asumă în Liga 1. Dacă el vrea să joace, poate pleca. Eu nu mă bazez pe jucător U21 ca fundaș central. Mi-aș dori ori fundaș lateral, ori portar ar fi ideal. În situațiile în care am avut toți fundașii disponibili în Liga 1, nu prea a ajuns nimeni la poarta noastră. Nu prea îmi aduc aminte să fi scos Arlauskis ceva clar sezonul trecut în play-off. 

„Pe mine mă omoară regula asta. Un fotbalist sub 21 de ani era ok. Nimeni nu a spus nimic, dar doi e deja prea mult” - Dan Petrescu

Alexandru Pașcanu a fost adus de CFR Cluj de la Leicester în această vară. Căpitanul naționalei de tineret a fost dorit și de FCSB, dar a ales oferta campioanei. Pașcanu a prins minute în doar 4 meciuri de Liga 1 în acest sezon.

400.000 de euroeste cota lui Alexandru Pașcanu conform transfermarkt.de

Vezi și: 

CFR CLUJ - FC SEVILLA // Campioana României, caracterizată de Monchi, directorul sportiv al Sevillei » Cei trei clujeni care i-au speriat pe iberici

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.