Stranieri

AL HILAL - AL ADALH 7-0 // VIDEO Răzvan Lucescu a terminat anul cu cea mai mare victorie de la venirea în Arabia! Moment inedit în partea secundă: arbitrul a fost făcut KO, dar jocul a continuat :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 30 December 2019

Al-Hilal, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a învins-o cu 7-0 pe Al Adalh, în ultimul meci din 2019. 

Răzvan Lucescu a obținut prima victorie din ultimele 4 etape și a făcut-o într-o manieră entuziasmantă. În evidență au ieșit starurile Giovinco și Gomis. Italianul a marcat un gol și a oferit două pase decisive, toate reușitele fiind în prima repriză, una terminată cu 4-0. Francezul Gomis a fost din nou cel mai bun de pe teren. A marcat de trei ori și a pasat decisiv pentru Carillo în minutul 90.  

Al Hilal este pe locul secund în Arabia Saudită, cu 24 de puncte. Formația lui Răzvan Lucescu are două meciuri mai puțin disputate decât liderul Al Nasr, care a strâns 29 de puncte. 

Arbitru la pământ :)

În minutul 68, la scorul de 5-0, „centralul” slovac Ivan Kružliak a fost izbit de un fotbalist al lui Al Adalh și s-a prăbușit pe teren. Oaspeții au continuat jocul și au fost la un pas să înscrie, spre nemulțumirea elevilor lui Răzvan Lucescu. Situația s-a detensionat rapid când arbitrul a cerut intervenția echipei medicale.

Vezi și: 

OFICIAL Devis Mangia și-a găsit echipă! E noul selecționer al Maltei: „Proiectul de aici e unul ambițios”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.