Diverse

VIDEO+FOTO Bișniță, băutură și manele » Vedetele din Las Fierbinți, fotbaliști pentru o zi! Imagini de colecție cu Firicel și Giani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 31 decembrie 2019

Firicel și Giani au fost fotbaliști înainte să ajungă în Las Fierbinți. Totul s-a întâmplat în 2009 într-un clip pentru campania „Ne pasă de sport, poate prea mult” a Gazetei Sporturilor.

Actorii Toma Cuzin și Constantin Diță, renumiți acum pentru rolurile din celebrul serial Las Fierbinți, au intrat în pielea fotbaliștilor români pentru o zi. Alături de jurnaliștii Gazetei, cei doi participau la o reclamă care sublinia viciile jucătorilor naţionalei. Nepăsare, manele şi lipsă de valoare, toate adunate într-un singur vestiar.

Toma a jucat rolul unui fotbalist care face bișniță cu telefoane, în timp ce Constantin dansează pe manele îmbrăcat într-o ținută extravagantă. 

Mesajul transmis de Andrei Vochin, fostul redactor șef-adjunct al GSP, actual consilier al președintelui FRF, rămâne valabil și astăzi: „Noi nu putem să scriem despre sport dacă voi nu-l faceți. Suntem cu ochii pe voi!”. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.