Diverse

Dana Budeanu nu iartă pe nimeni! Cristiano, Lionel Messi și Neymar, ultimele victime: „Ronaldo e pilaf! Despre asta e vorba”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 31 December 2019

Designerul vestimentar Dana Budeanu, concediată de Pro TV în urmă cu aproape două luni pentru un mesaj dur prin care ataca un ONG, a publicat pe contul său de YouTube un clip în care vorbește, printre altele, despre stilul vestimentar al celor mai mari fotbaliști din lume: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi și Neymar.

Dana Budeanu despre Ronaldo:


„Ronaldo este un campion absolut. Băiețeii ăștia care o ard cu fotbalul prin România să se uite și să înțeleagă că înainte de distracții sunt antrenamentele. Ronaldo se pregătește la fel și azi, chiar dacă este numărul 1 alături de Messi, se antrenează ca și cum ar fi nimeni. Despre asta e vorba!

Din punct de vedere stilistic și vestimentar, Ronaldo este pilaf! Este într-o căutare permanentă. Se mulează non-stop, în orice s-ar îmbraca. Nu pot dezvolta acest subiect din respect pentru performanțele sale inegalabie. Din acest punct de vedere, nu cred că are vreun consilier. Informația pe care o colectează el din punct de vedere vestimentar e greșită, din păcate”.

Dana Budeanu despre Messi: 


„Despre Messi știu tot, absolut tot, de la una dintre fiicele mele, care este mare fană a lui. Messi a avut o evoluție din punct de vedere stilistic în ultimii ani. Îl văd mai sobru, și-a lăsat barbă. El este pe un drum pozitiv din acest punct de vedere. A suferit o schimbare pozitivă în ultimii 4 ani. S-a maturizat. La 30 de ani puteți să atingeți această performanță”.

Dana Budeanu despre Neymar:


„Neymar este un puști încă, iar așa este și stilul său vestimentar. Are acces la tot ce apare, pentru că are și foarte mulți bani. Îl asemăn cu Hamilton. Este un copil teribil, un campion fantastic, este mișto rău. În stilul său vestimentar este haos însă”.

VEZI ȘI:

Dana Budeanu s-a întors! Face praf fotbaliștii români pentru stilul lor: „Niște țărănei!” » Cum a comentat ținutele lui Alibec, Mutu, Ilie Dumitrescu sau „Prințul” Cristea

VIDEO Dana Budeanu, fascinată de Gigi Becali: „E singurul bărbat din România care face asta. Mimica lui, gesturile lui...”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.