Liga 2

VIDEO Mesajul așteptat de toți rapidiștii » Marius Șumudică: „Vreau să iau titlul cu Rapid! Vă iubesc și nu o să vă trădez niciodată!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 January 2020

Marius Șumudică (48 de ani), în prezent antrenorul lui Gaziantep (Turcia), a transmis un mesaj video tuturor rapidiștilor în noaptea de Revelion.

„Bună dimineața 2020! Sper să fie un an care să se încununeze cu o promovare a Rapidului în Liga 1. Vă iubesc pe toți rapidiștii, vă doresc «La mulți ani!», sănătate și să vă bucurați în vară de o promovare.

Și peste nu știu cât timp, sper cât mai curând, să-mi îndeplinesc visul pe care l-am realizat ca jucător. Am luat campionatul și sper să-l iau și ca antrenor al Rapidului. Vă iubesc și nu v-am trădat niciodată!”, a fost mesajul lui Șumudică.

Crăciun de coșmar pentru Șumi

Imediat cum a revenit în București pentru a fi alături de familie, Șumudică a și ajuns la spital. Acesta a fost internat la Floreasca, iar doctorii i-au transmis să rămână mai multe zile pentru îngrijiri medicale. 

„Am făcut bronhopneumonie. Am fost la spital și-n ziua meciului, în Turcia. Am făcut perfuzie, am bătut, seara am venit acasă, în România, și trei zile am fost la pământ”, declara pe 24 decembrie Marius Șumudică.

vezi și:

RAPID // George Copos către Daniel Pancu: „Alege-ți cei mai buni doi jucători. Plătesc eu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.