Campionate

Ce onoare pentru Ciprian Tătărușanu! A fost inclus în echipa deceniului a Fiorentinei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 ianuarie 2020

Ciprian Tătărușanu (33 de ani) este considerat cel mai bun portar al Fiorentinei din ultimul deceniu.

Tătărușanu, în prezent goalkeeperul lui Lyon, a fost inclus în „11”-le ideal de italienii de la violanation.com, alături de nume mari precum Cuadrado, Bernardeschi sau regretatul Davide Astori.

Echipa ideală a Fiorentinei din ultimii 10 ani: Ciprian Tătăruşanu - M. Pasqual, G. Rodriguez, D. Astori, J. Cuadrado - D. Pizarro, B. Valero, F. Bernardeschi, J. Ilicic, F. Chiesa - K. Babacar
Rezerve: Neto, S. Savic, J. Vargas, A. Aquilani, M. Fernandez, A. Ljajic, S. Jovetic

„Înaltul român a venit de la Steaua București (după și-au schimbat numele în FCSB) în 2014 şi a preluat imediat postul de titular lăsat liber de Neto, care a plecat la Juventus. Toți eram puțin sceptici inițial: deşi era numărul 1 în România, nu a jucat niciodată în afara ţării de origine.

«Constant» - acesta este, probabil, cuvântul potrivit pentru a-l descrie. El nu a greşit niciodată şi a avut ocazional parade incredibile.

A fost obligat să plece în 2017 pentru a-i face loc lui Marco Sportiello, s-a transferat la Nantes liber de contract, iar acum aparţine de Olympique Lyon. În cele trei sezoane cu «viola», a avut 101 apariţii, a reușit să nu primească gol în 36 de meciuri și să încaseze doar 119 goluri. Aceste numere ar fi fost mai bune dacă în faţa sa ar fi avut o apărare mai competentă. A fost peste medie în cel mai rău caz” - Caracterizarea făcută de publicația violanation portarului român

vezi și:

Situație bizară la Barcelona: clubul îi cere lui Ter Stegen să se opereze, însă portarul refuză categoric!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.