Stranieri

Ianis Hagi în topul transferurilor ratate: „A arătat doar urme de talent!”

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 02 ianuarie 2020

Ianis Hagi e iar criticat. „A venit la Genk cu referințe foarte bune, dar joacă tot mai puţin. A arătat doar urme de talent! Nici schimbarea antrenorului nu i-a adus creşteri în joc”, scrie voetbalprimeur.be.

Ianis Hagi a început Noul An cum l-a terminat pe 2019. Cu alte critici în presa belgiană şi încă un loc în topul celor mai dezamăgitoare transferuri estivale din Jupiler Pro League. Mijlocaşul român figurează, în viziunea agenţiei voetbalprimeur.be, alături de nume ca Nasri (Anderlecht), Defour (Standard) şi Diagne (FC Bruges).

Titular o dată cu Wolf!

„Succesorul lui Pozuelo a fost total lipsit de succes în ultimele luni! Ianis Hagi a sosit la Genk având referințe foarte bune şi trebuia să devină noua vedetă a campioanei. Dar, după ce cu Felice Mazzu la început a arătat nişte urme de talent, a ajuns să evolueze din ce în ce mai puțin. Nici măcar înlocuirea antrenorului şi venirea lui Hannes Wolf nu a adus creşteri în jocul lui, românul fiind doar o dată folosit titular de tehnicianul german”. Este al doilea portal belgian care îl consideră „ţeapă” pe fiul „Regelui”, adus cu 4 milioane de euro de la Viitorul!

3 golurişi 4 assisturi a reuşit Ianis Hagi în 718 minute jucate pentru Genk în toate competiţiile acestui sezon. A fost doar de şapte ori titular la campioana Belgiei

Omrani, laude la adresa lui Ianis Hagi

Citește și:

Ianis Hagi, mesaj pentru hateri » Răspunsul pentru cei care spun că e împins în față doar pentru că e fiul „Regelui”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.