Liga 1

FC BOTOȘANI // Hervin Ongenda pleacă la Chievo! Valeriu Iftime confirmă GSP: „Îi dau drumul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 04 January 2020

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a declarat că Hervin Ongenda (24 de ani, mijlocaș ofensiv) va ajunge la Chievo Verona, așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate.

Da, m-am hotărât, îi dau drumul lui Ongenda la Chievo. O să luăm ceva bani acum, când se face transferul. Vedem dacă mai luăm alţi bani şi din unele clauze din contract”, a declarat Iftime, potrivit Fanatik.

Conform informațiilor GSP.RO, Botoșani va primi 500.000 de euro în schimbul francezului din partea echipei care este pe 10 în Serie B (Italia), cu 26 de puncte acumulate după 19 runde.

minus pentru play-off

Astfel, moldovenii pierd un fotbalist important chiar înaintea duelurilor decisive pentru accederea în play-off. Trupa antrenată de Marius Croitoru este pe locul 7 în Liga 1, la doar 2 puncte distanță față de Viitorul, ocupanta poziției a 6-a.

Ongenda a venit la Botoșani în iulie 2018 liber de contract, după despărțirea de Real Murcia. Fotbalistul crescut la academia lui PSG a impresionat prin calitățile sale tehnice, însă în ultimul timp au existat mai multe conflicte între el și conducere, care l-au determinat în cele din urmă să-și dorească o nouă aventură în carieră.

700.000 €este cota de piață a lui Ongenda, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt

6 goluriși 7 pase decisive a reușit Hervin Ongenda pentru Botoșani, în 53 de meciuri oficiale

vezi și:

Craiova îl ia pe Dan Nistor! Lovitură pentru Dinamo: căpitanul ar urma să semneze luni cu oltenii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.