Nationala

Ion Dumitru, atac brutal asupra celor din FRF: „Au ajuns nulitățile să-l scoată în decor pe Hagi!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 04 January 2020

Ion Dumitru (70 de ani) i-a atacat pe cei de la FRF din cauza faptului că nu l-au invitat pe Gheorghe Hagi, 54 de ani, la tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor Campionatului European 2020, care a avut loc la București, pe 30 noiembrie 2019.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

„Am auzit și eu despre acest moment. Ceva mai rușinos pentru România nu poate exista. Să ajungi tu, Federație, să-ți ocolești omul pe care ar trebui să-l prețuiești cel mai mult înseamnă că...

Din păcate, au venit toate nulitățile să preia puterea în fotbalul nostru și au făcut acest gest cu premeditare. Nu a fost o gafă, au făcut-o intenționat, să nu-l invite pe Hagi.

În loc să profite de tot ce au făcut și înseamnă unii oameni pentru fotbalul românesc, cum ar fi Hagi, Gică Popescu, Ionuț Lupescu și alții, ei se comportă de asemenea natură. Încă o dată o spun, e rușinos!", a declarat Dumitru la TV Telekom Sport.

Ion Dumitru a câștigat de două ori titlul de cel mai bun fotbalist român al anului în prima jumătate a anilor '70, în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor.

vezi și:

Gică Popescu trage un semnal de alarmă înainte de barajul pentru Euro 2020: „Trebuie să ne fie teamă de orice adversar, acesta este nivelul nostru”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.