Liga 1

EXCLUSIV // Takayuki Seto, jucătorul străin cu cele mai multe meciuri în Liga 1, revine la Astra Giurgiu!

Articol de Vlad Nedelea  —  Saturday, 04 January 2020

Japonezul Takayuki Seto (33 de ani, mijlocaș central), jucătorul străin cu cele mai multe meciuri în Liga 1, poartă discuții avansate cu Astra Giurgiu pentru revenire, iar transferul ar urma să se efectueze în următoarele zile.

Astfel, Seto revine la formația giurgiuveană după un an și jumătate petrecut la formațiile Ventforet Kofu (Japonia) și FK RFS (Letonia).

Takayuki Seto a fost primul jucător japonez care a venit în fotbalul românesc. S-a născut pe 5 februarie 1986, în Nagoya, cel de-al patrulea oraș după numărul de locuitori din Japonia. A jucat fotbal la mai multe echipe de amatori din oraș, iar în sezonul 2004-2005 s-a antrenat în Brazilia, cu Avai, Corinthians Paulista, Portuguesa Lodrinense.

Apoi a ajuns în România. La 8.800 de kilometri față de orașul în care a crescut și unde avea familia. A semnat cu Astra Ploiești și primele minute le-a bifat în Liga a 3-a. De la L3 a făcut pasul în L2, apoi în Liga 1, acolo unde a reușit să câștige cu echipa care între timp s-a mutat la Giurgiu: titlul de campion, Cupa și Supercupa României.

263 de meciuria bifat Seto în Liga 1, toate în tricoul Astrei Giurgiu

10 aniau trecut de la debutul oficial al lui Takayuki în prima ligă din România: 2 august 2009, în Astra Ploiești - Pandurii Târgu-Jiu 0-1

vezi și:

FCSB // Giovanni Becali a făcut anunțul » Când va pleca Florinel Coman: „Prețul este de ordinul zecilor de milioane”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.