Liga 1

VIDEO Giovanni Becali nu mai e mafiot: „Înainte dădeam șpagă sute de lei! Acum sunt pensionar”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 04 January 2020

În urmă cu 10 ani, Giovanni Becali (67 de ani) devenea protagonistul unui clip viral în care explica de ce se consideră un mafiot. 

Acum, fostul agent de jucători spune că s-a schimbat și că nu mai lasă bacșiș de sute de lei și a explicat de ce a făcut acea declarație.

„Da, dădeam sute de lei. Acum nu mai dau atât. De unde să mai dau? Sunt pensionar. Mai las șpagă. dar doar zeci de lei. Nu sute. S-au întors timpurile. Declarația cu mafiotul am spus așa, în glumă. Eram supărat pe unii din presă, care credeau că sunt la cheremul lor”, a declarat Becali la TV Digi Sport. 

„Eu sunt mafiot. Că sunt mafiot prin modul în care mă comport. Parchez mașină, dau 1 milion șpagă. Mă duc la osptăr, dau 2 milioane șpagă. Nu vorbesc cu oricine, nu bag în seamă pe orcine. Eu sunt Giovanni Becali, milionarul șmecherul, mafiotul.Cum să bag în seamă pe oricine? Cum să n-am prestanță? Asta înseamnă demnitate de om, de șmecher de mafiot” 
Giovanni Becali  

Citește și:

Cum a ratat Cristi Chivu transferul la Real Madrid: „Din cauza unei rezervări la hotel! M-a sunat Predrag Mijatovic și mi-a zis «La noi e siesta și nu lucra secretara»” 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.