Liga 1

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // FOTO Mirko Pigliacelli, show online după plecarea lui Victor Pițurcă! :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 ianuarie 2020

CS Universitatea Craiova a anunțat astăzi despărțirea de Victor Pițurcă (63 de ani). Portarul Mirko Pigliacelli (26 de ani) a jubilat, pe rețelele de socializare, la câteva minute după aflarea veștii.

Nici 10 minute nu i-au trebuit lui Pigliacelli pentru a se dezlănțui imediat după anunțul oficial al plecării lui Victor Pițurcă. Italianul, o persoană nu tocmai activă pe Instagram, a încărcat azi nu mai puțin de 6 imagini în Instastory, în mai puțin de o oră! Toate sunt sugestive. 

Primele două au fost reprezentate de focuri de artificii, ca la o mare sărbătoare, apoi au urmat imagini în care salută galeria și una grăitoare în care este flancat de „leul” Băniei. 

Pigliacelli, conflict deschis cu Pițurcă

Victor Pițurcă l-a tras pe Pigliacelli pe linie moartă, trimițându-l la echipa a doua, dar portarul italian s-a ținut tare. Mirko a mai avut o ieșire asemănătoare pe Instagram după meciul pierdut de Craiova cu FCSB, scor 0-2. Atunci a încercat să își atragă fanii de partea lui cu un mesaj războinic: „După furtună, iese mereu soarele. Important este să crezi mereu”.

7 etapeau trecut de la ultimul meci jucat de Pigliacelli la Craiova

Vezi și: 

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // EXCLUSIV Victor Pițurcă, după plecarea din Bănie: „Eu nu stau ca să mă bată Gigi Becali!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.